Bine ați venit la Pensiunea Dealul Verde

Fie că îți dorești o vacanță cu familia, un weekend leneș sau o lună de miere ca în povești, „Pensiunea Dealul Verde” este locul în care visezi să ajungi și tu cel puțin o dată pe an.

Descoperă camerele

Credem că dincolo de locație și activități, camerele de cazare trebuie să-și spună propriile povești. Și la„Pensiunea Dealul Verde” nicio poveste nu seamănă cu cealaltă. Vă invităm, ca în funcție de camera aleasă, să descoperiți universul fermierului, meșterului, țesătorului sau al artistului.

FACILITĂȚI

La noi, animalele de companie au aceleași drepturi ca oaspeții pe două picioare. Parcarea, frigiderul în cameră, televizorul și Wi-Fi-ul sunt subînțelese, iar șemineul interior, vatra de foc exterioară și ciuberele nu fac decât să completeze cadrul de poveste perfect. Și, pentru că însuși „Dealul Verde” este întruchiparea unui vis, ne străduim să oferim cele mai bune condiții pentru somn, astfel încât punem la dispoziția oaspeților un Meniu de Perne care să răspundă oricărei nevoi.

MENIU DE PERNE

Somnul nu a fost niciodată mai plăcut decât cel experimentat la „Dealul Verde” și asta pentru că îți punem la dispoziție un meniu divers de perne: pernă ergonomică, pernă cu puf de gâscă, pernă moale/fermă sintetică sau pernă antialergenică.

DESIGN ORGANIC
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

La Dealul Verde nu veți găsi pereți care să semene unul cu altul, care să aibă un design liniar sau rigid geometric. Din contră, vă invităm să pășiți în colțul nostru de lume, întâmpinându-vă cu un design organic, linii ondulate și forme curbate, inspirate din natură.

CIUBERE

Pentru o experiență cu adevărat de neuitat, vă îndemnăm să vă încheiați ziua cu o baie în piscina-ciubăr, cu apă caldă. Noi zicem că este modalitatea potrivită de a mai elimina din stresul cotidian și de a vă recăpăta energie pentru urmatoarele zile.

Petrece clipe frumoase la Pensiunea Dealul Verde